Onze oplossingen

Visualisatie van verbruiksgegevens

De visualisatie van consumptie en gegevens is een groot deel van het optimaliseren, verminderen en tastbaar maken van het elektriciteitsverbruik. Deze visualisatie kan worden bereikt op verschillende manieren:  

Afrekening

Een manier om verbruiksgegevens voor elektriciteit te visualiseren is door de afrekeningen, die Brunata opstelt. Afrekeningen zijn ontworpen op basis van de eisen van het gebouw.

We hebben het makkelijk en efficiënt voor administrateurs gemaakt, omdat Brunata de metergegevens verzamelt en afrekeningen opstelt voor elke huurder, maar ook voor de bewoners, omdat we zorgen dat ze op tijd een eerlijke en nauwkeurige afrekening krijgen.

WebMon

WebMon is een online programma dat de consumptie en metergegevens visualiseert. Het biedt een snel en optimaal overzicht van het elektriciteitsverbruik – van gebouwniveau tot meterniveau. WebMon kan worden gebruikt door administrateurs en bewoners.

WebMon maakt het ook de configuratie van rapporten en alarmen mogelijk, die worden ontvangen in verband met ondoordachte schommelingen in het verbruik. Dit is gunstig voor de administrateur of de facility manager van het gebouw Als bewoner kunt u gemakkelijk een overzicht van uw eigen elektriciteitsverbruik krijgen door middel van gemakkelijk te begrijpen tabellen en grafieken. WebMon is verkrijgbaar in verschillende versies, afhankelijk van de eisen. Lees hier meer.

 

Brunata verzamelt uw verbruiksgegevens

Wij bieden het meten van het energieverbruik alsmede het opstellen van de afrekeningen aan. De betaling van het verbruik loopt via uw verhuurder of beheerder.

Lees verder
Brunata verzamelt uw verbruiksgegevens

Krijg je een eigen webarchief

Al onze klanten krijgen online toegang tot de afrekeningen, bewonerslijsten enz.

Brunata's WebArkiv biedt voordelen voor zowel de administrateur als de bewoners.

Lees verder
Krijg je een eigen webarchief