Onze oplossingen

Analysepakket

Garanderen optimaal comfort van de verwarmingsinstallatie

In plaats van het aanschaffen van een totale energie-optimalisatie oplossing, door bijvoorbeeld temperatuurmeters op de verwarming van het gebouw te installeren, kunt u Brunata‘s slimme analysepakket kiezen, Visual Mobile – temperatuuroptimalisatie. Dit is een testapparaat waarmee de temperatuurbewaking op een gewenste plaats en in een bepaalde periode kunt uitvoeren. De stijgleidingen van het gebouw zou een kunnen voorbeeld zijn.

Het analysepakket bevat temperatuurmeters en wordt geleverd met een zendeenheid die zeven dagen per week gegevens verzendt en ontvangt. En alle gegevens zijn natuurlijk online beschikbaar.

 Het analysepakket kan worden gebruikt door meerdere doelgroepen.

Zo kunnen administrateurs het concept testen alvorens te investeren in een complete oplossing voor de bewaking van hun verwarmingssysteem:

  • Dit is een analysepakket dat kan worden gebruikt om de temperatuur te bewaken op bepaalde plaatsen in het verwarmingssysteem – bijvoorbeeld bij klachten door bewoners over een ​​tekort aan warm water. Dit maakt het gemakkelijk om de temperatuur van het gebouw te optimaliseren. De instrumenten in het pakket helpen ervoor te zorgen dat bij de bewoners in het hele gebouw warm water rond stroomt en dat de groei van bacteriën, bijvoorbeeld legionella bacteriën, wordt voorkomen.

Het analysepakket kan ook worden gebruikt als u een energie-adviseur of ondernemer bent en de temperatuuromstandigheden van het gebouw wilt documenteren – met name tijdens renovatieprojecten:

  • De meters van het analysepakket kunnen worden gebruikt voor het meten en visualiseren van de temperatuur in het gebouw voor, tijdens en na een renovatie.