Onze oplossingen

Visualisatie van verbruiksgegevens

Afrekening

Een manier om de verbruiksgegevens voor water te illustreren is door de afrekeningen die Brunata opstelt. De facturen worden ontworpen op basis van de eisen van het gebouw.

We hebben het makkelijk en efficiënt voor administrateurs gemaakt, omdat Brunata de meterstand opneemt en de afrekening opstelt voor elk huurpand, maar ook voor de bewoners, omdat we zorgen dat ze op tijd een eerlijke en nauwkeurige afrekening krijgen.

WebMon

WebMon is een online programma dat de consumptie en metergegevens visualiseert. Het biedt een snel en optimaal overzicht van het waterverbruik – van gebouwniveau tot meterniveau. WebMon kan worden gebruikt door administrateurs en bewoners.

WebMon maakt het ook de configuratie van rapporten en alarmen mogelijk, die worden ontvangen in verband met ondoordachte schommelingen in het verbruik. Dit is gunstig voor de administrateur of de facility manager van het gebouw Als bewoner kunt u gemakkelijk een overzicht van uw eigen waterverbruik krijgen door middel van gemakkelijk te begrijpen tabellen en grafieken. WebMon is verkrijgbaar in verschillende versies, afhankelijk van de eisen. Lees hier meer

Krijg je een eigen webarchief

Al onze klanten krijgen online toegang tot de afrekeningen, bewonerslijsten enz.

Brunata's WebArkiv biedt voordelen voor zowel de administrateur als de bewoners.

Lees verder
Krijg je een eigen webarchief

Een energiezuinige woning

Als u, als administrateur of adviseur, op zoek bent naar een gedetailleerde monitoring van de meters in een gebouw moet u Brunata Visual overwegen.

Brunata Visual is een desktop-applicatie die zeer effectief is in het streven naar een energiezuinig gebouw.

Lees verder
Een energiezuinige woning

Onze watermeters

Om de verbruiksgegevens van water te kunnen visualiseren, is het een vereiste dat het gebouw op afstand uitleesbare meters heeft.

individuele watermeters zorgen voor een eerlijke verdeling van waterkosten. We kunnen voldoen aan alle eisen voor de meting van het waterverbruik met ons assortiment meters.

Door te kiezen voor Brunata's WebMon Plus kan de bewoner altijd het eigen verbruik bewaken en de administrateur kan de het verbruik van het gehele gebouw bewaken via een persoonlijke login. Daarnaast raakt de administrateur de planning en coördinerende taken in verband met het opnemen van de meterstand kwijt, omdat de meters op afstand worden uitgelezen. Dit betekent ook dat de bewoners niet thuis hoeven te zijn om de meterstand op te laten nemen.

De visualisatie van verbruiksgegevens leidt tot meer duurzaam gedrag en bespaart zowel de bewoner als het gebouw veel onnodige kosten voor water. Uit de gegevens van Brunata blijkt dat individuele metingen en toegang tot water- en warmteverbruiksgegevens het verbruik op gebouwniveau typisch verlagen met 10-40%.

Wilt u meer weten over onze verschillende aanbiedingen voor watermeters, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.