Over Brunata

Onze werkplek

Bij Brunata streven wij ernaar om een ​​aantrekkelijke werkomgeving te creëren die deskundige en betrokken medewerkers aantrekt, ontwikkelt en behoudt. Wij richten ons zeer op medewerkerstevredenheid en daarnaast zijn professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor ons.

We zijn een bedrijf in ontwikkeling – we ontwikkelen voortdurend nieuwe producten en diensten ten behoeve van onze klanten. We hebben veel job-mogelijkheden en er is een grote verscheidenheid aan taken, wat je een goede kans biedt om ​​carrière bij ons te maken – ongeacht of je ambities in de richting van management of specialist gaan. En het maakt niet uit of je een academische achtergrond hebt of een ervaren monteur of administratieve kracht bent. Het allerbelangrijkste is dat je achter onze waarden staat:

  • Wij zijn een betrokken gemeenschap
  • Wij zijn altijd in ontwikkeling
  • We kunnen, willen en durven

Op dit moment hebben we meer dan 400 medewerkers die er elke dag aan werken om de missie van het bedrijf te bereiken. Onze missie is om oplossingen aan te bieden die het onze klanten mogelijk maken om de energiebronnen van het gebouw optimaal te gebruiken en zo bij te dragen aan een groenere wereld.

Onze missie is om oplossingen te bieden die onroerend goed in staat te stelt zijn energiebronnen zo goed mogelijk te gebruiken en daardoor bij te dragen aan een groenere wereld.

Het merendeel van onze medewerkers werkt in Denemarken, maar we zijn ook vertegenwoordigd in verschillende Europese landen, waaronder: Italië en Slovenië.

We kunnen je een succesvolle werkplek bieden met sterke waarden, waar de ontwikkeling van het bedrijf en de werknemers hand in hand gaan.