Certificaten

Een ISO-certificaat is een goedkeuring van een bedrijf dat ervoor gekozen heeft een aantal internationale normen te volgen. Hieronder staan de ISO-certificaten van Brunata en dus de normen die Brunata heeft besloten te volgen ten aanzien van kwaliteitsmanagement, managementsysteem, milieubeheer en milieu-managementsysteem.

ISO-9001 – kwaliteit in alle stappen
Er is veel gezegd over de ISO-certificeringen van Deense bedrijven, maar het is een feit dat: met een ISO-certificering een hoge en constante kwaliteit wordt gegarandeerd.

Een aantal kerngebieden hebben het ISO-stempel
Brunata's ISO-9001 certificaat betreft een aantal kerngebieden van het bedrijf: productie, verkoop, assemblage, aflezen en technische controle van de regeling en distributie van meters, de afgifte van de verklaring van overeenstemming en het opmaken van afrekeningen en de controlesystemen.

ISO-certificering is een wettelijke verplichting
ISO-certificering betekent dat we documenteren dat onze meters (en onze gehele workflow) in orde zijn. ISO-certificering is een wettelijke verplichting. U dient zich daar van bewust te zijn bij het selecteren van een partner.

ISO 14001
ISO 9001

Maakt het uit?
Als je erin duikt, is het altijd een zeer uitgebreide zaak om ISO gecertificeerd te worden, maar het algemene doel is altijd: Een kwaliteit waarop u kunt rekenen. In het proces naar de ISO-gecertificeerd toe heeft Brunata daarom een ​​ambitieuze kwaliteitsdoelstelling opgesteld, die een impact heeft op de manier van werken van de gehele onderneming.